Fotograaf

Als ik wist hoe ik altijd de beste foto's kon maken, dan was ik nu miljonair.


Als fotograaf probeer ik te schilderen met licht, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Het is ontzettend leuk om ideeën uit te proberen en te zien dat ze lukt maar het kan ook ontzetten frustrerend zijn als het niet blijkt te lukken. Ik fotografeer veel tijdens mijn reizen en dan is de natuur en de dieren die daarin leven mijn favoriete onderwerp. Ook vind ik het een enorme uitdaging om bezig te zijn met theaterfotografie. Dus het fotograferen van (toneel)voorstellingen maar ook bands en andersoortige optredens in scholen en buurthuizen.

Daarnaast maak ik vaak foto’s voor posters en programmaboekjes van verenigingen. Het is het ontzettend leuk om hierbij met kinderen te werken. Thuis heb ik de beschikking over een simpele studio opstelling (in de woonkamer) waarin ik deze maar ook andere foto’s kan maken. Maar mijn voorkeur is dan toch om deze foto’s buiten in de natuur te maken. Vaak zijn buiten shoots voor kinderen gezelliger maar dat hangt uiteraard ook van het kind af.

In mijn portfolio is een selectie van mijn werk te zien. Het betreft hier hoofdzakelijk de foto’s gemaakt tijdens mijn reizen. Ook omdat ik van lang niet alle mensen toestemming heb om foto’s op mijn portfolio te plaatsen.

  •  MG 8106.jpg MG 8106.jpg
  • fotoshoot.jpgfotoshoot.jpg
  • lichtmeting.jpglichtmeting.jpg
^ naar boven