Expertise....

In de afgelopen jaren heb ik kennis opgedaan op veel verschillende vakgebieden. Met sommige vakgebieden ben ik dagelijks bezig, zoals BIM, Modelleren, productieleiding en IT. Op andere vakgebieden ben ik wekelijks of maandelijks actief. Maar alles vindt ik leuk om te doen. En het leukste is natuurlijk als je al deze functies afwisselend van elkaar mag doen. Helaas is dat niet altijd mogelijk.

Onderstaand een overzicht van de verschillende vakgebieden waar ik regelmatig iets mee doe. Zowel mijn dagelijkse werk als wat ik als vrijwilliger doe. Op de onderliggende pagina’s is meer informatie over deze functies te vinden.

expertise bim-modelleur

(BIM) modelleur

Als 1e (BIM) 3D Modelleur ben ik de spil in de uitwerking van alle ontwerpen. Ik stuur andere modelleurs aan op het project en doe de coordinatie met moddeleurs an andere partijen indien er in BIM verband gewerkt word.

expertise productieleider

Productieleider

Als productieleider geeft ik leiding aan de organisatie van het artistieke proces. Samen met het artistieke team, ben ik verantwoordelijk voor het idee, de opzet, planning, uitvoering en afronding van een productie.

expertise fotograaf

Fotograaf

Natuur en Theaterfotografie zijn mijn voorkeur onderwerpen voor fotografie. Maar ik doe meer, ik maak ook portret en groepsfoto's voor o.a. verenigingen. Zelf ben ik niet zo snel tevreden over mijn foto's en dat is niet altijd een voordeel.

expertise theatertechnicus

Theatertechnicus

Als theatertechnicus ben ik bij vele voorstellingen aanwezig en zorg dat alles op rolletjes loopt. Zo zorgt ik ervoor dat de lichten op de juiste plek hangen, de muziek wordt geregeld en het decor wordt opgebouwd.

expertise docent

Docent

Al geruime tijd geef ik les en werk ik met jongeren. Zo heb ik een jaar of 6 een jongerengroep geleid en geef ik al weer bijna 10 jaar les aan basisschool kinderen. Daarnaast ga ik vaak met deze kinderen en jongeren op kamp of een dagje uit om ze beter te leren kennen.

expertise iter-programmeur

IT'er / Programmeur

Ik ben verantwoordelijk voor voor het netwerk en de servers en werkstations op het kantoor waar ik mijn dagelijkse werk verricht. Tevens ben ik bezig met het programmeren van add-ins op autodesk software en onderhoud en bouw ik regelmatig websites.

^ naar boven